Happy Besday To Me.... Tahniah For SPM...!!!

2:21:00 PM Noor Akma 2 Comments

2 haribulan my birthday.... disebabkan 3 haribulan tu hari keluar result SPM.... tunggu result SPM dulu la... xde mood nak sambut besday bagai...haish!!



3 haribulan SPM keluar... satu2nya anak bujangku..... walau  tak jadi pelajar cemerlang dan terbaik sekolah... alhamdulillah.... tahniah!!! Xde subjek yang gagal ... semua bagus cuma tak semua dapat huruf A je. .. so jadi la... redho!

Apa2pun kita makan kek dulu... Lepas ni kita sama2 isi borang UPU tu yer... Kita pilih course yang sesuai.. Insya'allah dapat lah tu....  

p/s : Harapan di harijadi ku ini... agar anak2 berjaya dalam hidup... jadi anak yang baik, mendengar kata... tak lupa pada Allah!

2 comments:

heppy besday

Sha said...

Happy belated birthday..hehehe..berkat doa seorang ibu insyaAllah anak2 berjaya nanti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...