Kita Karaoke...Yeeeaaaah!!!

7:17:00 PM Noor Akma 2 Comments


Beberapa hari lepas... anak2 bosan, boring... jadi gi lah jalan. Ingat nak gi boling, ramai orang plak. So, ubah haluan ke karaoke.... ambikla sejam.

Mula2 seronok je nyanyi pilih2 lagu... lepas tu 2 beradik tu start bergaduh. Gaduh pasal pilih lagu.. lagu x sedap ... dan nak nyanyi sorang2. Dah mula lah aku rasa tak seronok.. Haishhh... Pasal suara sorang kuat dan tak dengar suara dia nyanyi pun nak nanges2....

Aku... buat2 x kesah je... walau rasa nak mengamuk sakan dibuatnya.. rasa  masa kurang setengah jam lagi tu macam setengah tahun... Lain kali xmo dah gi karaoke ngan bebudak ni dah.... serik!


p/s:  Ragam anak2... sabo je la..hehe!

2 comments:

tenku butang said...

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 81
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

nyanyi lagu itik gembo gembo ke.. heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...