Limau Cicah Asam Boi... Eeee Masam, Masin...Sedap, Erk!

2:02:00 PM Noor Akma 1 Comments


Hurm.... kecur air liur bila tengok gambar asam boi dan limau kasturi ni... tapi masam, masin jangan ceritalah... sedap jugak ..hi hi hi....

Teringat zaman duduk asrama kolej kat kl dulu.... kitorg satu bilik makan ramai2 asam ngan limau nih.. masa tu la baru aku kenal dan reti.... makan macam ni...  

Huhu.... banyak jugaklah aku makan.. dah rasa macam nak sakit perut baru aku berenti.... Selalu jugakla makan ni masa tu...

Tapi sekarang dah tak boleh makan ni macam dulu.... makan sebijik...masuk yang kedua dah tak tahan ngan masam n masinnya tuh... Tekak dah tak macam dulu... hmmm!

Tapi.. nampak je mesti rasa teringin.. meleleh rasanya air liur... hihi!

1 comments:

Qaseh Abadi said...

eeewwww, masam... pahit mulut layan ni klu dapat masam2.. tgk gambar ni pun, kecur air liur.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...