Bento, Dalam Bentuk Yang Mengerikan..... Huh!

10:34:00 AM Noor Akma 1 Comments


Gambar bento yang mengerikan ni aku kutip dari FB. Agak2 sanggup ke korang nak makan bekal bento macam ni. Makan je la..... Sebelum tu gaul kan lah dulu biar tak nampak ngeri dah....

Apapun, orang yang buat bekal bento ni mesti tersangat kreatif. Nampak berseni sekali hasilnya. Real dan mengerikan betul....  huhu!

p/s : Suruh anak bawa bekal nasi goreng macam ni..... Terus masukkan dalam beg sekolah. Bila nak makan nanti...... mau dicampaknya bekal tu bila nampak hiasan cenggini...terkejut ketakutan...haha!



1 comments:

Asha Lya said...

Hhaha memg mgerikn..x sanggup nak mkn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...