Hadoi.... Menusuk Kalbu Sungguh Lagu Filem Dilwale ni.... :)

10:31:00 AM Noor Akma 1 Comments


Aku pun dah terpesona dengan dilwale ni.... Lagu2nya yang menyanyi merayau ke seluruh pelusok tempat di dunia tu indahnya meruntun dan menusuk kalbu. Terbuai2 di lohong cinta rasanya....hehe!

Tentang Dilwale 
Dilwale 
Arahan: Rohit Shetty
Lakon Layar: Yunus Sajawal
Dialog: Farhad & Sajid 
Muzik: Amar Mohile 
Pelakon: Shah Rukh Khan (Raj / Kali), Kriti Sanon (Ishita), Kajol (Meera Malik), Varun Dhawan (Veer), Kabir Bedi (Dev Malik), Boman Irani (King), Sanjay Mishra (Oscar Bhai)Johnny Lever (Money Bhai) Mukesh Tiwari (Shakti), Vinod Khanna (Randheer Bakshi) dan Varun Sharma (Sidhu) 
Produser: Gauri Khan 
Terbitan: Red Chillies Entertainment 

p/s : Lagu dah dengar lebih 500 kali. Cerita dah dekat 20 kali tuh tapi part2 yang menarik je la....  hoho!

#kredit SINI


1 comments:

Aqilah Azmi said...

Best kan ahahha still takleh move on kut hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...