Raikan Cinta...... Farra & Nizam :)

10:35:00 AM Noor Akma 3 Comments


Ini cerita hari sabtu kelmarin. Menghadiri majlis perkahwinan di Paroi Jaya, Seremban. Majlis gilang gemilang yang sungguh meriah. Bertemakan warna turquise blue yang memancar. Makanan pun sodap2 belako. Sesuai dengan tekak den.... hihi!

Kenduri ni belah en. suami.... Pengantin lelaki tu anak saudara en. suami. Tapi aku sorang jer yang jadi wakilnya.... En. suami kerja malam, ngantuk.... Anak2 ada tuisyen dan sukan kat sekolah. So, tumpang je lah kereta kak ipar. Memang rasa pelik lenggang kangkung sorang2 tapi tak pe lah... Kena biasakan diri.... kan!

Untuk pengantin yang diraikan Farra dan Nizam(aboy)...... Selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke jannah... pasangan yang sepadan.... sweet sesangat....!

p/s : Dulu masa baru kahwin dengan pakngahnya... kecik lagi si pengantin lelaki ni, sekarang dah nak jadi bapak orang dah... macam sekelip mata jer... heh!


3 comments:

Mimi Kyumi said...

Hahaha..cpt ye dieorg besaq..msti x terasa..wkwkw

Wah. Tahniah kat pegantin dan tahniah kat awak dapat anak sedara baru :)

Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

YieN said...

Sama tema dgn wedding kita dulu, hehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...