Beberapa Idea Penyimpanan Shawl Di Almari.....

10:15:00 AM Noor Akma 3 Comments


Shawl dah banyak..... Dah bercampur aduk dalam lipatan pakaian. Buntu jugak dibuatnya. Ini sememangnya masalah yang biasa orang perempuan hadapi iaitu menyimpan koleksi-koleksi shawl atau selendang yang sedia ada agar lebih kemas dan tersusun. 

Jangan rasa ia tidak penting kerana cara anda menyimpan boleh membantu memudahkan anda mencari tudung yang sesuai setiap kali hendak memakainya. Kenalah berkreatif sikit mencari idea. Biar nampak kemas dan mudah nak mencari dan senang di padankan dengan pakaian bila diperlukan. 

Boleh di pelbagaikan cara2 tu untuk menjimatkan ruang di dalam almari. Lebih kreatif, tempat letak cd pun boleh ditukar jadi tempat simpan shawl. Tempat gantung langsir pun boleh digunakan... Di pasaran, banyak di jual alat pengantungan yang boleh di suai padan dan dijadikan alat gantung shawl ni.

So, apa lagi.... Jom kemas2 shawl. Biar mudah sikit nak cari bila nak digunakan nanti.

p/s : Hmm... tak sangka dah banyak juga koleksi aku ni..... ;)



3 comments:

good idea.
aida shawl ada la skit.
bawal yg byk nih.
skang lipat lipat jer. letak tepi almari...
ari tu ijat terlanggar, terjatuh semua gunung lipatan :)

great idea

Eeiou _ said...

Omg thank you so much! Berguna sangat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...