Dapat Mouse Biru... Alhamdulillah :)

10:29:00 AM Noor Akma 1 Comments



Inilah hadiah yang aku dapat dari Giveawa Kontest Seo MYIDEAKINI beberapa hari lalu. Hadiah penyertaan awal. Kebetulan mouse aku ni pun dah ada tanda2 nak rosak. 

Dah melompat2 cursor tu... nak highlight tempat lain... tempat lain perginya. So, tunggu mouse yang ada ni betul2 tak boleh pakai dah.... aku pakai mouse biru ni. 

Ada hikmahnya jugak aku tak dapat hadiah utama yang tukar blogspot.com tu.... sebab mana tau tetiba aku dah tak aktif lagi nanti terabai blog ni dan bila tak renew, blog aku ni pun lenyap di alam maya ni. Tak mo lah macam tu jadinya. Blog pun bukan satu ni jer... so, tak adil la pada blog2 aku yang lain....

Biarlah bila aku dah takde nanti di alam maya ni blog aku tetap ada....... so, biarlah begini. Selagi ada blog free... itulah yang aku guna dan pakai..... Kalau ada perubahan nanti, akan difikirkan kemudian. Blog pun suam2 kuku jer. 

Aku bukan seaktif mana pun..... berblog ni pun ada masa yang ada dan tak ada.... ikut mood kerajinan dan kesihatan...  Sekejap2 tak ada.... macam biskut oreo tu... hehe!


p/s : Thanks MYIDEAKINI.... nak beli pn belas2 hengget jugak regenye!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...