Duit Lama RM1, Sekeping Jer.... Antik Tu, Ada Rege Tak... Hehe!

10:31:00 AM Noor Akma 3 Comments


Ada sekali tu awal tahun lepas, terjumpa satu pos beritahu sekeping duit macam ni yang bertandatangan 'Aishah' ni berharga RM1 ribu. Puas la mencari duit ni... entah tersorok kat mana,tak jumpa. Lastly ujung tahun baru2 ni baru terjumpa balik. Dah tu, puas jugak cari pos2 tu kat intenet balik... tak jumpa plak

Itula.... kot2la ada sesape yang nak... letgo la... Tak mencecah seribu pun takpe. Janji ada reganya... Kot iye la. Macam tak percaya jer... Duit tu pun dah nampak antik sesangat dengan renyuk dan kesan dakwat tu...hahaha! 

Kata orang boleh tukar dengan duit baru kat bank negara. Tapi ta berbaloi la nak susah2 menukarnya. Satu hengget je pun. Apa2pun buat koleksi je la dulu... Manalah tahu... bertahun2 nanti harganya meletup plak. Antik la katakan...

p/s : Kalau ada yang nak, boleh jer dilepaskan....hilanglah jugak sesak ..... ^-^peace!


3 comments:

simpan ada harga nie

uish~ simpan. adik sy punya collection duit lama dr RM1 smpai RM50. phew~

YieN said...

Aritu ade terbaca kat group mane ntah, mmg ade yg sanggup bayar dekat 1k utk duit lama ni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...