Hadiah Dari Contest #Dearsofie..... Sukanyerrrr..... :)

10:14:00 AM Noor Akma 1 Comments



Terima hadiah ni kelmarin. Siap berbalut dengan pembalut hadiah. Sukanya....sebuah buku catatan... cantik sesangat gambar kulit buku tu... Sesuai dengan aku sangat suka deko2 yang rustik gittew. Sangat2 berbesar hati. 

Apa yang nak di tulis tak tau lagi. Anak2 dah mula merengek2 meminta diberikan pada mereka. Mana boleh..... Nak, dapatkan sendiri la. Blog dah ada.... bila ngadap pc tak mau  update blog. Asyik dengan korea jer...hahaha!

Bila dapat hadiah demi hadiah ni buatkan aku lebih bersemangat nak terus berjuang di dunia blogger ni. Pedulikan semua halangan yang ada.....  apa orang kata.... biar aku je berkata2 di blog ni.... hehe!

Hmmmm.... 'thanks alot' pada Sofie Adie untuk hadiah ni.... tak sangka jauh rupanya datang hadiah ni...  Semoga terus berkarya di alam maya ni ....

p/s : Huiyyo...dari Sarawak tuh!



1 comments:

sofie adie said...

wah dah selamat sampai pada tuannya..thanks kak akma sudi terima hadiah kecil kita. siap review lagi!
glad to hear that!
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...