Hospital Shah Alam Telah Di Buka Sepenuhnya... Akhirnya.... :)

10:07:00 AM Noor Akma 2 Comments


Akhirnya Hospital Shah Alam kini telah di buka sepenuhnya awal minggu ini. Semua dah berfungsi.... kecemasan, bersalin, doktor pakar, wad2 biasa... Semua dah bersedia menemui pesakit2nya sebagaimana biasa.  Akan datang nanti kawasan Seksyen 7 tu akan menjadi tempat paling sibuk di Shah Alam.

Mudahlah orang Shah Alam nanti untuk mendapatkan rawatan. Harapanku agar hospital ini menjadi hospital yang mesra pesakit. Hadkan kemasukan pesakit warga asing, pening dengann karenah diorang tu. Sebagai pesakit dan pelawat, amalkanlah kesedaran sivik....

Sesiapa yang nak menghubungi Hosptal Shah Alam, nak tanya perkhidmatan yang berkaitan, boleh hubungi no. ni. : 03-55263000 (akan disambungkan oleh operator kepada perkara berkaitan).

p/s :  Di harap memberi manafaat....


2 comments:

Asha Lya said...

Ok la kan.,da byk kemudahan

Azah Azenan said...

alhamduliilah,boleh la plan nak bersalinsane plk walaupun x pregnnt lg ni..hihi. Tak nak pegi HTAR penuh,ramai orang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...