Laman Herba Berlabel Comel...

9:14:00 AM Noor Akma 1 Comments


Jumpa idea yang sangat comel untuk melabelkan tanaman herba di laman rumah. So cute.... Nanti tak lah ada yang tertanya2 apa nama pokok ni.... Tengok label di sebelah pokok jer, dah tahu....  

Boleh guna batang eskrim.... Batu2 yang di cat berbagai rupa, Gabus botol dan batang pencucuk satay... Senduk kayu pun boleh..... 

Nanti dah tanam pokok.... nak buat macam nilah... kreatif banget gittew!

p/s : Nak tanam serai, lengkuas, kunyit, halia, daun kari, daun kesum dan banyakkkk lagi..hoho!

#kredit SINI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...