Lawak Santan Kotak... :)

12:12:00 PM Noor Akma 1 Comments


Hadoiii lawak sungguh..... Memanglah tak sedap... Dah campur bahan lain buat masak lemak cili api atau masak kari  baru le jadi sedap hingga menjilat jari... Macam mana le boleh tersilap beli tu.

Rasa lemak2 berminyak lah yang dapat.... Pelancong tu, manalah tau apw benda tu, kat tempat dia tak ada....Pada dia asal dalam kotak jer mesti la air minuman. Mesti dia ingat air kelapa dalam kotak tu... Huwargh...kakaka... rasa susah nak berenti ketawa dibuatnyer.

Dapat  kisah lawak ni dari group whassap..... hehe! 

p/s : Entry pendek jer ari ni..... baru balik sekolah mesyuarat pelajar tahun  6.

*****************************
Vote mimpi indahku ini.. please!
klik SINI 


1 comments:

hahaha..jarang2 berlaku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...