Petua Hilangkan Kesan Kunyit Pada Peralatan Dapur....

10:34:00 AM Noor Akma 3 Comments


Selalu ada masalah ni..... Bila kunyit terkena mangkuk tupperware.... Ala dah nampak buruk tuppeware tu. Beli mahal woo...! Anak2 dengan en. somi bukan dikiranya. Bila  masuk dapur... mangkuk2 koleksi tupperware ku itu jugak yang di belasah gunakan..

So, sekarang dah tahu camne nak  hilangkan kesan2 kunyit tu..... senanglah sikit. Baking soda je pun. Memang ada je kat rumah... hehe!

p/s : Sejak dari petang semalam terasa kekurangan energy plak.... so, n3 pendek le la.... :)



3 comments:

Kak Nieyl said...

wah!selesai masalah nieyl di dapur pasnie...
thanks yea...

thanks sis

pernah cuba buat tapi tak jadi sangat..huhuhu...ke kena biar lama eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...