Raisha..... Cucu Sedara Yang Kiut... Comel!

10:23:00 AM Noor Akma 1 Comments


Kemain susah lagi nak rakam gambar anak dara sunti yang kiut comel ni.... Tak mau duduk diam dia ni. Dari  beberapa keping gambar yang shot, yang ni je ok. Yang lain gambar bergoyang... Mana nak mujuk pegang suruh dia duk diam,  sambil tu ambik gambar. Tu le jadiinnya... hurm!

Raisha... ni cucu sedara sebelah en somi.. Cucu kepada abang en. somi....  Dah ramai cucu dorang.. Dah masuk 5 orang dah. Dah tua sangat rasanya bila bahasakan diri tokngah dan wan ngah.....haha! Aku?... jauh lagi nak bercucu... anak2 masih belajar.... aku pun rasa muda benar lagi.. Perasan plak.. heh!

Aritu hujung mingggu lepas, pergi ke rumah abang en. somi melawat adik si Raisha ni la... baru seminggu lahir. Ingat nak suruh Raisha bergambar dengan abangnya Rayyan... tapi tak dapat... meragam bad mood plak abangnya tu...  baru bangun tido, biasalah!

Ini nak mengajak ayahnya mandi pool atau laut la ni... Tu yang heret pelampung... Dah tu, pantang kak ipar bersiap, berkemas... sibuk ngajak keluar jenjalan... jom, jom katanya... Aku dukung nak ajak jalan2, tak mau plak dia. Dia nak ikut yang dia biasa jer....hihi!

p/s : tengok baby... teringin plak, tapi tak dapat la nak beranak lagi... tunggu dapat cucu la jawabnya.... hihi!


1 comments:

Asha Lya said...

Lqhai comelnya dia...x pela skrg kumpul cucu plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...