Tanam Cendawan.... Jom Beli Lady Mushroom Fun Box Kit...... Semudah Itu Jer!

9:51:00 AM Noor Akma 5 Comments


Haaa....  dah tentu ramai yang suka cendawan. Boleh campur dengan lauk sayur, buat sup cendawan, cedawan goreng pun sodap. Kalau dah gitu apa kata beli kit tanam cendawan ni. Tak mahal, murah jer dan jimat belanja beli sayur.

Tak perlu ada tempat yang besar. Asal ada tempat yang bersih dan sesuai sudah. Pun tak  payah letak kat cahaya matahari.... boleh jer tanam dalam rumah. Just spray2 jer bagi basah kuyup bongkah tu. Tapi jangan kuat2 sangat spray tu... terpelanting plak benih2 yang nak tumbuh tu.

Apalagi... Jom tanam cendawan di rumah. Alami pengalaman menarik ini.... Nak tak....? Anda pasti teruja dengan keunikannya.

Info tentang Lady Mushroom Fun Box Kit. Anda hanya perlu.....
1. Bukak penanda pada kotak dan spray....
2. Jauhkan drp matahari...
3. Letak tempat bersih...
4. Tunggu : 4 - 14 hari boleh tuai.....
5. Satu kit dapat tuai dalam 4 - 6 kali...

*Diperbuat di Malaysia, Kuching, Sarawak oleh bumiputra Islam, selamat dan bebas baha kimia. Mengunakan teknologi Jepun.

Amat sesuai sangat2...
1. Sebagai education kit utk anak2, tadika, sekolah
2. Hadiah , birthday present dll
3. Para2 ibu yg ambil berat pasal pemakanan
4. Dapat terapkan nilai2 murni & tanggungjawab dalam diri kanak2.

 Khasiat cendawan....
1. Vitamin B utk fungsi sistem saraf
2. Protein boleh gantikan ayam
3. Kalori rendah, sesiapa2 nak diet sesuai
4. Vitamin D utk tulang dan gigi
5. Antioksida
6.  Riboflavin utk sel darah merah


Apa lagi harga mampu milik.... murah jer dibandingkan dengan kebaikannya...

Harga : RM28 sekotak (kit)
Postage : 1 kit RM9 
                2 kit RM12

Beli 12 kotak(kit)  RM300 + Free 2 kotak(kit)
*Free pos



# Murah ~Menarik~Unik~Luar Biasa. Tak kenal maka tak cinta, dah kenal mesti nak lebih lagi.....


Berminat.....?  Boleh Whatssap : 0172387594.... nak jadi agent pun boleh di uruskan.... 

p/s : Lepas ni berlauk sayur cendawan lah kita.... Sedap2... nyum3 :)



5 comments:

wah

Keladi Ubi said...

wahhh..boleh buat cendawan goreng nanti...keladi ada nampak waktu kat karnival desa kt putrajaya itu hari....ingt apa...oohhhh ruoaya cendawan...

Asha Lya said...

Bestnya..blh la try tanam d rumah ni..

anajingga said...

menariknyaa :) memang suka cendawan ni .

Bali Tour said...

terima kasih atas resipe nya
looks great :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...