BBQ BUFFET DINNER @ ROYALE SONGKET RESTAURANT GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

3:31:00 PM Noor Akma 3 Comments

Pada Jumaat lepas, buat sekian kalinya lagi aku datang singgah di Grand Bluewave  Hotel Shah Alam. Kali ini menjenguk promosi BBQ Buffet Dinner dan menjamah segala hidangan yang di sediakan. Kali ini makan waktu dinner pula. Kebiasaannya waktu lunch hour atau high tea. Macam biasa hidangan di Grand Bluewave  Hotel Shah Alam di hias cantik sesuai dengan rasanya yang memukau selera mata ... huhu!

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

Dengan ini Grand Bluewave  Hotel Shah Alam, telah memperkenalkan menu terkini iaitu BBQ Buffet Dinner yang di sajikan pada Jumaat dan Sabtu.  Hidangan yang lazat dan beraroma ini di bermula dari RM78.00 + untuk orang dewasa, RM55.00 + untuk warga emas dan RM39.00 + untuk kanak-kanak.


Sajian ini di buat setiap minggu dari pukul 6.30 petang - 10.30 malam. di Royale Songket Restaurant, Grand BlueWave Hotel, Shah Alam. Hidangan yang di tawarkan iaitu ayam, kambing, daging lembu dan makanan laut yang sangat segar yang di hidangkan panas dari dapur chef. Jom menikmati pelbagai piliha hidangan BBQ Buffet Dinner yang khas di sajikan ini.

BBQ BUFFET DINNER @ ROYALE SONGKET RESTAURANT GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM


Banyak sungguh hidangan yang di sediakan boleh menjadi pilihan. Pilihlah mengikut citarasa sendiri. Ada hidangan citarasa Malaysia dan citarasa barat juga. Hidangan kegemaran ramai seperti satay pun ada. Hidangan ayam dan daging pastilah termasuk makanan laut seperti NZ green mussels, crab, oysters, prawn dan black mussels. Boleh lihat gambar yang di sertakan di sini. Menggiurkan dan menyelerakan belaka.

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

Seperti biasa di sediakan hidangan pencuci mulut @ dessert yang sedap-sedap penuh 3 meja. Macam-macam ada sehinggakan pengat pisang yang menjadi kesukaan aku pun ada. Apa lagi, aku makan dan siap tambah 2 kali tu. Berbagai jenis kek dan puding boleh juga di nikmati di sini. Sedap dan lazat sudah pastinya.... tau!

BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM
BBQ BUFFET DINNER DI GRAND BLUEWAVE HOTEL SHAH ALAM

Pada sesiapa yang mencari tempat makan dan bersantai bersama keluarga, kawan-kawan dan rakan prniagaan, aku syorkan makanlah di sini. Tak jauh dari kesibukan kotaraya Kuala Lumpur tapi yang pasti laluan ke sini tak menempuh kesesakan jalanraya. Aman dan damai di bandaraya Shah Alam ni.

Sebelum ni ada beberapa promosi dari GBWHSA yang pernah aku letakkan di blog ni... Untuk membaca kesemuanya, boleh klik SINI. Seterusnya, untuk informasi dan tempahan, boleh lihat di bawah ini :

Harga : 
RM 78.00 ++ (dewasa)
RM39.00 ++ ( kanak-kanak ) 4-11 tahun

Waktu Operasi : 
6.30 pm - 10.30 pm
Setiap Jumaat & Sabtu

Untuk Tempahan :
03 5511 8811 ext 2612 atau 2613

Alamat :
Persiaran Perbandaran, Seksyen 14,
40000 Shah Alam,
Selangor

p/s : Selamat menjamu selera yer.... :)


3 comments:

Fuh .. layan makannnnnn je skrang ehh .. hehehe ... best best, terima kasih atas info ni.

Dedaun Comel said...

Sedapnya. macam-macam makanan yang ada >.<

best nyer review makanan :-)
aida pernah kursus di sini.
tu la skali :-)
menarik makanan nyer alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...