BERNIAGA DI BAZAAR MAIS SEKSYEN 3, SHAH ALAM

12:44:00 PM Noor Akma 2 Comments





Setiap Sabtu berniaga di sini sekarang nih .... Walaupun bazaar ni  agak kekurangan pengunjung tapi di sini je la yang aku termampu. Sewa kat tempat lain mencanak2 mahalnya. Belum apa2 lagi penganjur dah kaut untung dulu.....

Sesiapa yang tinggal di Shah Alam dan kawasan sekitarnya tu... meh le memeriahkan bazaar ni... Bantu peniaga2 yang tak berkemampuan nih... macam aku...

Ini je la barang yang aku jual.... bawa banyak2 pun buat penat je. Lagipun ini je yang ada.... yang lain2 tu atas angin je... haha..!

Asyik terperap je kat rumah mengadap laptop, berniaga online... kena la keluar jumpa kengkawan dan tengok persekitaran.... Itulah kehidupan ku kini.... ^-^ peace!

p/s : Lupa plak nak beritahu... bazaar ni berlangsung dari jam 7.00 pagi hingga 1.00 tengahari setiap sabtu. Ada jual ikan, sayur,  makanan, pakaian, tudung dan macam2 lagi.... macam kat bazaar stadium tu jugak tapi berskala kecil saja.....


2 comments:

tak pernah sampai lg tempat ni.. ade bazar rupenyer :-)

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...