Buah Berangan... Asal dan Kejadiannya...

12:55:00 PM Noor Akma 1 Comments


Oh... ini rupanya buah berangan....
Atas pokok nampak macam buah rambutan jer....
Kopek dalamnya baru ada isi warna coklat2 tu...

Sebenarnya, aku tak pernah makan buah ni...
Jakun la plak....
Selalu nengok orang cina jual kat tepi jalan..
Kat bandar...
Nampak digoreng dgn arang...
Hitam2 jer....

Kata org keras...
Klau takde gigi atau gigi longgar....
Tak payah la makan....
Betul ke camtu...
Entah...  (angkat bahu)....
???.....

p/s : Tak pernah pun rasa nak makan sebab macam tak sedap jer... hihi!

1 comments:

sha dhira said...

shad singgah sini sambil follow dari ga, http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2015/09/mini-birthday-giveaway-by-miminadam.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...