Power Bank Meletup, Kat Dalam Handbag ..... Awas.... Hati-hati, bahaya tuuu!!!

6:39:00 PM Noor Akma 2 Comments



Ramai yang ada HP mesti ada powerbank....Sebab bila online je bateri tak tahan lama....Kalau kat luar, macamana nak cas...Tapi kalau dah bahaya....Macammana plak...

Aku ada satu ni....Jenama top jugak. Ori ke tidak, xtau la....Bila guna, kepanasannya jadi tahap melampau...

Masa mula beli, ok jer....Baru2 ni ada la terjatuh sekali dua. Aku dah x berani nak pakai. Bukan apa, takut hp aku rosak. Sekarang lagi la tak berani. Takut jadi macam dalam gambar tu.

Hurm.... tak payah pakai la.... buat berat beg jer dan maybe wiring kat dalamnya tu dah rosak. Simpan je la buat hiasan dan kenangan.


2 comments:

bahaya nyaaa . kena hati hati after ni

YieN said...

uwaaa...! mmg takuttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...