Yuhuuu....... Suka2 : Jadi Pemenang Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang

7:50:00 PM Noor Akma 3 Comments

Terkejut sungguh aku... puas gosok2 biji mata.... menang GA, 50 hengget plak tu.  Bestnyer... bestnyer... 50 hengget rasa macam 50 ribu... hehe... rupiah.... wakaka!




Thanks to :

Thanks juga pada blog :

#Seronok rasa sesekali jadi pemenang ni weeeii...!

p/s : nanti nak tuntut hadiah plak...

3 comments:

Syah said...

wah tahniah2...saya pun menang tudung je..
tak nak lanje ke? xD

jemput singgahh

nasuha-itsmyessay.blogspot.com ada banyak GA!

hari ni timeline blog sumer orang dapat menang something.. bile la saya pulak nak menang ni.. tahniah yer

wah bestnya dpt duit lak 2... sy pn ada menang Ga ari tuh tapi trlepas pandang xdpt hdiah... wawawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...