Makan Bihun Sup, Kuah Asing Dalam Satu Plastik...

5:01:00 PM Noor Akma 3 Comments


Cerita lawak minggu ini.... beli bihun sup mintak kuah diasingkan dan dapat satu plastik bihun dan kuah berasingan seplastik. Canggih jugak cara cenggini tapi tak pernah di buat orang lagi ni. Dapat menjimatkan plastik, juga ni.

Kat mana tempat berniaga ni tak taula....  Kutip cerita ni di grup FB iaitu grup HCL. Aku suka tengok grup ni sebab banyak cerita lawak yang menarik hati. Salah satunya cerita yang ni la. Para peniaga elok juga kalau dapat tiru dan praktik cara ni....hahaha!

Asal jangan jadi bahan kena maki dengan pelanggan, sudahhhh..!

p/s : Nampak macam sedap la bihun sup ni...terliur, heh!



3 comments:

Jamil Hashim said...

SAVE COST LE TU...

NUR RAIHANAH said...

save plastik. tapi customer dapat kuah sikit. huhuuu. dah ler kite suka kuah sup...

Rahim Aim21 said...

Kah2..nampk menarik..jimat plastik... Hrga jimat jgk x? Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...