PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com

11:31:00 AM Noor Akma 20 Comments

Ari ni bermula lagi Pencarian Bloglist February pulak. Aku harap bertambah ramai yang join. Lebih-lebih lagi blogger yang masih belum follow blog aku ni. Yang dah follow blog aku ni pun boleh dan sangat digalakkan menyertai blog aku ni. Biar bertambah meriah lagi Pencarian Bloglist February aku  kali ini.... hehe!

PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com
PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com

PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 


Macam pencarian bloglist yang lepas, aku akan pilih 10 blog duduk di bloglist selama sebulan. Sekiranya penyertaan menjangkau 30.... aku bagi 1 hadiah misteri. Apabila peyertaan menjangkau 50.... aku tambah 1 lagi hadiah hadiah misteri. 

Begitulah seterusnya sekiranya penyertaan menjangkau 100. Jika tak sampai tahap penyertaan, hadiah misteri akan dibawa pada pencarian akan datang. So,jangan lepaskan peluang ini. Ada 3 hadiah misteri yang disediakan. All Malaysian Bloggers di jemput memeriahkan pencarian ini.

Ikuti langkah-langkah pencarian ini :

1. Follow blog INIINI dan INI

2. Add facebook INI, like fb page INIINI dan INI

3. Follow Instagram INI dan INI

4. Follow Twitter INI

5. Letakkan link blog ini dalam bloglist masing-masing

6.  Buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST FEBRUARY 2017 by huhahuhajerr.com"

7. Masukkan banner di atas ke dalam entry tersebut, linkkan banner tersebut ke entry ini

8.  Masukkan entry yang dah selesai tu di ruangan komen blog ini.

9. . Siap!

**Pemilihan akan dilakukan secara rambang tapi akan juga di nilai melalui keaktifan blog dan memenuhi semua syarat diatas.... 

p/s : Serta tambah satu lagi hadiah misteri kepada yang berjaya duduk di bloglist ini 3 bulan berturut-turut.

20 comments:

Assalamualaikum Akma, akak join yea..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Mimi Here said...

Join..

http://mimirheem.blogspot.com/2017/01/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Sab join ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

p/s: sis ada typo sikit dekat syarat no.6

I'm Joining...Feel free jump to my blog! ;-P

http://radenotion.blogspot.com/2017/01/segment-blog-list-2017-3-huhahuhajerrcom.html

Ana Suhana said...

Salam. Sy join jugak. Semua link dh follow kecuali twitter sebab takde :)

bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-january-2017-by.html?m=0

Nur Ainira said...

Joined! Good luck!

http://nrzr-chryblsm.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

Faiq Najmi said...

sAYA INGIN MENCUBA NASIB LAGI

http://najmi-faiq.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-january-2017-by.html

saya join

http://www.aerillhassan.com/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

http://www.aimisyahirah.com/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Join...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

goodluck semua

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Don Ayhan said...

join jugak

http://tujuhpetak.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017.html

Sarah lalala said...

http://messarah.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Nadia Reza said...

Assalamualaikum.. hi akma.. kaknadia join =)
https://maizatulnadia.blogspot.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Ucing said...

Hi Selamat bersegmen (^_^)singgah sini.

Join Jugak :) http://www.freeza.my/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by-huhahuhajerr.com.html

join :)

norfazpremix.blogspot.com/2017/01/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Iffat Izzat said...

Saya join

https://aku-seorang-perantau.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-february-2017-by.html

Nak join tapi saya tak main twitter :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...