Buat Yang Bergelar Seorang Ibu, Mummy, Mama, Umi, Bonda, Mak .....

6:34:00 PM Noor Akma 2 Comments


Tidak ada sutera yang begitu lembut seperti belaian seorang ibu...

Tidak ada tempat paling nyaman selain pangkuan seorang ibu...

Tidak ada bunga yang lebih cantik selain senyummu...

Tidak ada jalan yang begitu berbunga2 seperti yang dicetak dengan langkak kaki mu....

Kau adalah alasan kenapa aku ada....

p/s : Bertuahnya ibu bila diraikan.......  Dan terimakasih untuk anak2 yang menghargai ibunya.... :)





2 comments:

salam hari ibu dari aida :)
hari ibu ni meant for semua wanita, meskipun lom jadik ibu.
krn naluri keibuan tu lahir dah dlm diri kita :)

Hari-hari adalah hari ibu kan?

Jemputan ke segmen kita.
* http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/04/erna-mini-giveaway-april-mei-2016.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...