Lawak Ustaz Dan Cinta Hakiki....

12:30:00 PM Noor Akma 3 Comments


Jumpa ni dari group whassap dan fb.... Sesaje nak ulas sesedap rasa dan selera aku. Amboi.... nak menuntut ilmu agama tapi dah melecong ke lain.....  Jangan gitu le...

Nanti tak pasal2 bertemu pulak dengan isteri ustaz... Alamatnya makan kaki dengan selipar sekali. Korang nak ke.... ?

Kalau ustaz Da'i yang baru habis belajar tu xpe la, kan.... hahaha!

p/s :  Ini verangan versi novel 'Suami Ku Ustaz' le tu.... :)



3 comments:

JAMIL HASHIM said...

terbaik...

singgah dari

http://jmbelog.blogspot.my/

http://ohbloggerr.blogspot.my/

PeRdU cINta said...

Hehe...macam2...

mama darwisy said...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...