USWAH - Cantik Sangat Dan Sungguh Sesuai Untuk Kita-Kita Jer, 'Muslimah Sejati'...

2:21:00 PM Noor Akma 3 Comments


Trend sekarang ramai yang memakai mencari dan ingin membeli tudung2 shawl yang labuh, praktikal untuk dipakai, sarung terus, dan yang penting sekali mesti membuatkan si pemakai cantik jelita dan berkeyakinan.. Yang pasti mesti menutup dada dan patuh syariah. Laman web uswah.com.my pasti memenuhi keinginan itu. Pencarian pun berakhir dan berbaloi. Cantik sangat dan sungguh sesuai untuk kita-kita jer.... muslimah sejati.... Tak gitttewww!

Pembelian Online di USWAH dalam laman web uswah.com.my memaparkan Tudung labuh bidang 60, Shawl Instant labuh dan Bawal Instant labuh yang cantik-cantik belaka. Rambang mata di buatnya. Selain tu terdapat juga skirt, tunic dan beberapa item lagi. Ada juga diskaun untuk pembelian borong tudung labuh & shawl instant labuh. Semua ni termasuk tunic, adalah muslimah nursing-friendly.

USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers. 

USWAH juga menawarkan Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah. Jom kita baca apa yang ditawarkan oleh USWAH…..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELEBIHAN MENYERTAI KAMI:
- TIDAK PERLU SIMPAN STOK
- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.
- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.
- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.
- TIADA KOS TERSEMBUNYI
- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.
- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2. 

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pada sesiapa yang berminat nak berniaga, atau sedang mencari tambahan produk bolehlah rebut peluang ni. Tanpa perlu keluarkan modal. Semuanya ditanggung beres. Hanya perlukan sedikit kerajinan…. Klik-klik di laman sosial jer. Nak jadi dropship & stokis..... dua-dua pun boleh!

Banyak pilihan produk di USWAH. USWAH yang telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung USWAH adalah:

1. Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)

2. Haura Bawal Instant Labuh

3. Janna Lacey Tunic

4. Elena Tunic

-

-

-

-

-

Ada banyakkk lagi………

Boleh lihat di laman sosial di bawah:

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

Okeyyy….. Jangan lupa yer…. Jana pendapatan dengan sistem dropship & stokis USWAH tau! Kalau tidak pun jom shopping Online bersama USWAH….. huhu!

p/s : Jom shopping di USWAH..... Raya pun dah dekat. Klik... klik.... rambang mata dibuatnya.. hihi!



3 comments:

NUR RAIHANAH said...

cantik tudung kat situ..

Fieza Sani said...

Dah grab sehelai tudung kat uswah ni..mmg cantik..

macam berkenan je. Nant nak terjah sana pula.

Jemputan ke segmen kita.
* http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/04/erna-mini-giveaway-april-mei-2016.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENAFIAN

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di annurbe.noor@gmail.com


[PENAFIAN] www.huhahuhajerr.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.


Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Sekian...